TESTUTVECKLARE

FALUN


VILL DU BLI EN DEL AV ETT VÄRLDSLEDANDE SIMULERINGSFÖRETAG?

Tenstar Simulation har en uttalad vision att förändra världen. Genom att ta fram ett simulatorbaserat utbildningsverktyg för skolor, utbildningsföretag och maskintillverkare bidrar vi till en mer effektiv, säker och grön övningsmiljö för framtidens maskinförare. Vi skapar grafik och programvara som i kombination med professionell hårdvara tillhandahåller realistiska virtuella inlärningsmiljöer för jordbruk, anläggning, transport, trafik och skogsbruk. Vi är en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ står högt på agendan, samt en social miljö och goda resultat. Vårt huvudkontor ligger i Tanumshede i norra Bohuslän med utvecklingskontor i Falun.

ARBETSUPPGIFTER

Hos oss väntar en varierad tjänst där du får möjlighet att bidra inom just dina specialområden. Vi arbetar agilt och testdrivet och vill alltid ligga i branschens yttersta framkant. Du kommer att ingå i ett av våra utvecklingsteam och kommer också ha ett tätt samarbete med alla våra utvecklingsteam och testare.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Implementera och förvalta automattester av simulatorövningar och webbapplikationer (end-to-end och API)
 • Samarbeta med andra utvecklare vid felsökning och debugging

DIN PROFIL

Som person är du prestigelös och ödmjuk inför det arbete du utför och är inte rädd för att ta hjälp av dina kollegor. Du tycker om att arbeta resultatinriktat med stort fokus på att göra skillnad hos slutkunden. Du kommer till en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ uppskattas. Vi tror att du som söker tjänsten tycker om att bidra till såväl god stämning som goda resultat.


VI VILL GÄRNA ATT DU HAR
 • Bra förmåga att arbeta självständigt
 • Bra förmåga att kommunicera och samarbeta med andra
 • Goda kunskaper inom både svenska och engelska
 • En eftergymnasial utbildning med inriktning mot IT
 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom utveckling och testning

Det är bra om du har kunskaper i Lua, C++, Python och HTML/Javascript. Det är även meriterande om du har jobbat med ramverk för automatiserade tester av webblösningar, t ex Robot Framework.

ANSÖKAN

Känner du att du skulle passa in hos oss? Skriv en ansökan och berätta vad just du kan bidra med och vilka kompetenser du besitter. Specificera gärna vilka system och program du har erfarenhet att arbeta i. Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tills vidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning)
 • Placering: Falun
 • Sök snarast då vi arbetar med löpande urval
 • Skicka ansökan till: job@tenstarsimulation.com

Om du vill visa ditt intresse och göra en snabbansökan? Fyll i formuläret längst ned.

Frågor besvaras av rekryterande chef Johan Nykvist +46 (0)70 342 4499, johan.nykvist@tenstarsimulation.com


Snabbansökan

Vi är glada att du är intresserad av att arbeta hos oss! Vi kallar kandidater kontinuerligt till intervjuer och kontaktar endast de som har en bra matchning för att fortsätta urvalsprocessen.

Let's start a project - contact us ›