Grafiker / 3D-Artist

TANUMSHEDE / FALUN

VILL DU BLI EN DEL AV ETT VÄRLDSLEDANDE SIMULERINGSFÖRETAG?

Tenstar Simulation har en uttalad vision att förändra världen. Genom att ta fram ett simulatorbaserat utbildningsverktyg för skolor, utbildningsföretag och maskintillverkare bidrar vi till en mer effektiv, säker och grön övningsmiljö för framtidens maskinförare. Vi skapar grafik och programvara som i kombination med professionell hårdvara tillhandahåller realistiska virtuella inlärningsmiljöer för jordbruk, anläggning, transport, trafik och skogsbruk. Vi är en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ står högt på agendan, samt en social miljö och goda resultat. Vårt huvudkontor ligger i Tanumshede i norra Bohuslän med utvecklingskontor i Falun.

ARBETSUPPGIFTER

Som 3D-artist kommer du att utveckla och skapa tredimensionella modeller, då främst ”hard surface objects” som exempelvis maskiner men även konstruera realistiska miljöer av olika typer. Tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta i projektform och oftast har du 2-3 projekt igång samtidigt. Du kommer att arbeta tätt ihop med övriga team-medlemmar även om du utför dina egna uppgifter med såväl självständighet som noggrannhet. Rollen som 3D-artist är högst kreativ och vi tror att du som söker vill få utlopp för det grafiska hantverket. Tenstar simulation erbjuder dig en arbetsmiljö med ständigt förbättringsfokus och framåtlut, det vill säga – du kan räkna med att även du kommer att utvecklas till en ännu proffsigare grafiker.

DIN PROFIL

Som Mekaniktekniker hos oss får du arbeta med utveckling av simulatorer som ligger i framkant inom sitt område. Inom bolaget finns ett starkt kunnande inom mjukvaruutveckling och mekanik, vi vill nu förstärka med en utvecklare och söker därför dig som har erfarenhet av produktutveckling, konstruktion och projektledning. Du kommer att bidra till att Tenstar Simulations produkter utvecklas på ett sätt som säkerställer konkurrenskraften nu och i ett längre perspektiv. I din roll ingår även att bidra till att utveckla leverantörsled och underlag för att uppnå rätt kvalitet och kostnad.

VI SER GÄRNA ATT DU

  • har arbetat och skapat i Maya
  • har erfarenhet av 3D-modellering vid spelutveckling eller likvärdig utveckling
  • har en webbportfolio där du visar upp dina grafiska färdigheter.

Som person är du prestigelös. Du är ödmjuk inför det arbete du utför och är inte rädd för att ta hjälp av dina kollegor eller bolla en utmaning du ställs inför. Du tycker om att arbeta resultatinriktat med stort fokus på att göra skillnad och skapa förändring hos slutkunden. I det team du kommer till finns en härlig nivå av ”nörderi” och självklart vill vi att även du skall brinna för teknik och grafik.

ANSÖKAN

Känner du att du skulle passa in hos oss? Skriv en ansökan och berätta vad just du kan bidra med och vilka kompetenser du besitter. Specificera gärna vilka system och program du har erfarenhet att arbeta i. Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tills vidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning)
  • Placering: Tanumshede eller Falun
  • Sök snarast då vi arbetar med löpande urval
  • Skicka ansökan till: job@tenstarsimulation.com

Om du vill visa ditt intresse och göra en snabbansökan? Fyll i formuläret längst ned.

Frågor: Kontakta Christian Döbeln på +46 707 10 24 34

Snabbansökan

Vi är glada att du är intresserad av att arbeta hos oss! Vi kallar kandidater kontinuerligt till intervjuer och kontaktar endast de som har en bra matchning för att fortsätta urvalsprocessen.

Let's start a project - contact us ›